Johnny Andersson är 39 år och kommer från Säter i Dalarna. Han är en av teamets förare och även grundare och VD för R-Sport Sweden. Johnny började med rally redan som 18-åring och tävlade flitigt fram tills början av 2000-talet när han lade hjälmen på hyllan. 

2017 var Johnny tillbaka i rallysporten när han startade i Rally-SM i en Peugeot 208 R2. Farten infann sig snabbt och Johnny vann de tre avslutande tävlingarna och tog till slut ett SM-Silver i otrimmat 2WD.

Johnny tävlar 2018 i en Ford Fiesta R5 tillsammans med kartläsaren Mikael Johansson.

 

23-åriga Pontus Åhman från Uppsala har trots sin unga ålder flera SM-medaljer och internationella meriter på sitt CV. Karriären startade dock på två hjul i speedway innan han tog sig till rallysporten via folkrace.

Pontus tävlade flera säsonger i den Tyska serien Opel Adam Cup, där han 2016 slutade trea i mästerskapet. Till 2017 återvände han till Sverige och Rally-SM där det blev ett brons i Junior-SM och SM-Guld i sprint som resultat.

Pontus och kartläsaren Filip Wernefur kör för R-Sport Sweden i en Peugeot 208 R2, med målsättningen att vinna SM-Guld 2018.